CSM Arcada și-a aflat traseul din Liga Campionilor

141
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Confederația Europeană de Volei a stabilit, prin tragere la sorți, programul de desfășurare a jocurilor din Liga Campionilor. Pentru acest sezon CEV a modificat sistemul de disputare a tururilor preliminare. Față de jocurile în manșă dublă, tur-retur, forul continental a introdus grupe formate din trei echipe și în preliminarii.

Campioana României CSM Arcada va juca în grupa preliminară B, iar adversarele gălățenilor vor fi: Ford Levoranta Sastamala, Finlanda, și OK Ribola Kaštela, Croația. Meciurile din faza preliminară se vor disputa sub forma a trei turnee, care vor avea loc pe propriul teren al celor trei echipe. Perioada de disputare a jocurilor este 22 septembrie – 8 octombrie. Primul turneu se va juca între 22 și 24 septembrie, cel de al doilea între 29 septembrie și 1 octombrie, iar cel de al treilea, ultimul, este programat între 6 și 8 octombrie.

Din grupa preliminară B se califică mai departe, în grupa preliminară G, echipa de pe primul loc. În grupa G vor juca câștigătoarele grupelor preliminare A și C. În această fază a competiției se va juca după același sistem, turnee pe terenul fiecăreia dintre echipe, iar perioada de disputare a jocurilor va fi 13-29 octombrie, (13-15, 20-22, 27-29).

Echipa de pe primul loc din grupa preliminară G va juca în grupa C, iar adversarele din faza grupelor vor fi: Zenit Kazan, Berlin Recycling Volleys și ACH Volley Ljubljana.

Altfel, lotul formației gălățene a încheiat recent obișnuitul stagiu de pregătire de la Cheile Grădiștei, iar pregătirile urmează să fie reluate la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal