CSU Belor începe sezonul cu o dublă contra Clujului

125

Federația de Volei a stabilit programul de disputare a jocurilor din Divizia A1, feminin și masculin. În prima ligă a fetelor CSU Belor va începe noua ediție de campionat cu o dublă contra celor de la U NTT Data Cluj-Napoca. Primul joc este programat pentru 10 octombrie, la Galați, în Cupa României, urmând ca al doilea să se dispute la o săptămână distanță, 17 octombrie, cu meciul din Divizia A1, la Cluj-Napoca.

Pe teren propriu, în Divizia A1, CSU Belor va juca primul meci cu campioana Volei Alba Blaj, meci ce este programat în jurul datei de 24 octombrie. Până la finalul turului programul formației gălățene este: etapa a III-a, Dinamo – CSU Belor, etapa a IV-a, CSU Belor – CSM Lugoj, etapa a V-a, Știința Bacău – CSU Belor, etapa a VI-a, CSU Belor – CS Medgidia, etapa a VII-a, CSU Medicina Târgu Mureș – CSU Belor, etapa a VIII-a, Rapid București – CSU Belor, etapa a IX-a, CSU Belor – FC Argeș Volei, etapa a X-a, CSO Voluntari – CSU Belor, etapa a XI-a, CSU Belor – CSM Târgoviște.

Programul de mai sus, sistem fiecare cu fiecare, va fi pus în aplicare în cazul în care pandemia și protocoalele sanitare vor permite disputarea jocurilor în spații închise.

Altfel, formația gălățeană susține în această perioadă un stagiu de pregătire la munte, la Cheile Grădiștei. Cantonamentul este programat să se desfășoare până la 29 august.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal