FC Universitatea începe sezonul pe terenul unei nou promovate

121
Foto: Facebook/FC Universitatea Galați
Foto: Facebook/FC Universitatea Galați

Federația Română de Fotbal a stabilit țintarul campionatului Ligii I feminine, ediția 2020-2021. Vicecampioana precedentei ediții de campionat, FC Universitatea Galați, va juca în prima etapă din noul sezon pe terenul unei nou promovate, Banat Girl Reșița. Prima etapă a noului sezon este programată să se dispute în jurul datei de 23 august.

La 30 august, FC Universitatea va juca primul meci de pe teren propriu din noul sezon cu echipa Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, urmând ca pe 5 septembrie, să se deplaseze în județul Harghita pentru jocul cu Vasas Femina Odorheiu Secduiesc.

”Panterele” vor reveni pe propriul teren în compania unei alte echipe nou promovate, Piroș Security Arad, joc ce este programat pentru 26 septembrie. La patru zile distanță, 30 septembrie, FC Universitatea are programat meci pe terenul fetelor de la Heniu Prundu Bârgăului, urmând ca la 4 octombrie, să joace pe teren propriu cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare, o altă echipă nou promovată în eșalonul de elită al fetelor. În a doua etapă a lunii octombrie, 11 octombrie, FC Universitatea joacă pe terenul celor de la Luceafărul Filiași, urmând ca la 17 octombrie, Universitatea din Galați să joace pe terenul Universității din Alexandria.

În luna noiembrie formația pregătită de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș va juca două meciuri, pe teren propriu cu Fortuna Becicherecul Mic, 8 noiembrie, și la București, cu Fair Play, 15 noiembrie.

Luna decembrie debutează cu jocul de pe propriul teren cu Carmen București, 3 decembrie, urmat de derby-ul campionatului Universitatea Olimpia Cluj – Universitatea Galați, campioana versus vicecampioană, 10 decembrie, urmând ca turul să fie încheiat la 13 decembrie, la Galați, cu Selena Constanța.

Altfel, pentru formația gălățeană va juca din sezonul viitor și Nina Anca, sportivă ce a revenit la clubul gălățean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal