”Finală” pentru Liga a III-a cu Sportul Chiscani pentru vălmăreni

466
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În Grupa A, Regiunea Sud – Est, de la barajul de promovare în Liga a III-a s-a disputat al doilea joc. Cele două adversare ale vălmărenilor, Sportul Chiscani, campioana din Brăila, și Victoria Gugești, s-au duelat pe stadionul ”Municipal” din Râmnicu Sărat.

Brăilenii s-au impus cu 4-3, în fața celor de la Gugești, formație ce a început meciul cu doar o rezervă, după ce la pauză scorul a fost 1-1, iar campioana Brăilei a condus chiar și cu 4-1.

În urma victoriei brăilenilor Sportul Chiscani este lider în Grupa A, Regiunea Sud – Est, la egalitate de puncte și jocuri cu Avântul Valea Mărului, cele două echipe fiind departajate momentan de golaveraj. Cele două echipe se vor întâlni duminică, 9 august, de la ora 17.30, tot la Râmnicu Sărat, în ”finala” pentru Liga a III-a.

Jocul de duminică va fi decisiv pentru promovarea în eșalonul superior. La fel ca celelalte meciuri de la baraj dacă la finalul celor 90 de minute obișnuite scorul va fi egal se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Câștigătoarea grupei de baraj va obține promovarea în eșalonul superior. În Liga a III-a se poate ajunge și de pe locul doi, locurile vacante în Liga a III-a, (maximum 7 locuri), vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele din cadrul barajul de promovare în Liga a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal