Legende ale Oțelului s-ar putea reuni în Consiliul Local Galați!

389

Marius Stan, Valentin Ștefan, Dorinel Munteanu, trei dintre cele 50 de legende ale Oțelului s-ar putea reuni în Consiliul Local al municipiului Galați. Cei trei și-au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean pentru un loc în legislativul local.

Fostul jucător și președinte al Oțelului, Marius Stan, este liderul listei candidaților partidului Pro România pentru Consiliul Local Galați, cât și candidatul formațiunii fondate în anul 2018 pentru fotoliul de primar al municipiului. Legenda lui Marius Stan, realizată de Dunărea Bătrână, poate fi citită aici.

Căpitanul de legendă Valentin Ștefan, (legenda lui poate fi citită aici), țintește un loc în Consiliul Local pe listele formațiunii politice ALDE, în timp ce antrenorul cu care Oțelul a obținut cea mai mare performanță din istoria sportului gălățean, Dorinel Munteanu vizează un loc în Consiliul Local Galați pe listele Partidului Mișcarea Populară. Dorinel este liderul listei candidaților PMP pentru Consiliul Local Galați.

Un alt fost jucător al Oțelului, Marius Humelnicu, acum city-manager, candidează pentru un nou mandat în Consiliul Local Galați pe listele Partidului Social Democrat. Administratorul public al municipiului ocupă poziția a treia pe listele PSD.

Tot pentru un loc în Consiliul Local Galați candidează un alt fost jucător al Oțelului, Cătălin Savu. Profesorul Savu concurează pe listele Partidului Național Liberal. Acum lector universitar la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Cătălin Savu a jucat pentru Oțelul în anii ’90. Fostul tehnician la celor de la CSU Dunărea de Jos a jucat cu roș-alb-albaștri în Cupa UEFA Intertoto.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal