Petre Grigoraș, noul antrenor al Oțelului!

630
Foto: www.otelul.ro

După despărțirea de la mijlocul săptămânii de Alex Ciobanu gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul și-a ales noul antrenor. Oțelul se va baza pe serviciile lui Petre Grigoraș în sezonul în care își propune promovarea în liga secundă.

Grigoraș, 55 de ani, va antrena pentru a treia oară Oțelul. Prima dată a pregătit formația gălățeană în perioada 2016-2019. În primul său mandat la Oțelul, antrenorul de aceeași vârstă cu clubul gălățean, a salvat Oțelul de la retrogradarea în Liga secundă. Apoi, cu ”Grig” pe bancă Oțelul a câștigat Cupa UEFA Intertoto și a jucat în preliminariile Cupei UEFA. A doua perioadă la Oțelul a lui Petre Grigoraș a fost în anul 2013, Oțelul activa tot în Liga I.

Pe lângă formația roș-alb-albastră Grigoraș a mai pregătit: Farul Constanța, (formație pe care a promovat-o în Liga a II), Petrolul Moinești, Politehnica Iași, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș. Ultima oară Petre Grigoraș a pregătit Foresta Suceava, tot în Liga a III-a, formație ce era pe locul doi în clasamentul seriei I, aceeași serie în care a activat și Oțelul, la momentul întreruperii campionatului, la șapte puncte în spatele liderului Aerostar Bacău.

Petre Grigoraș va fi ajutat la Oțelul de Daniel Lovin, antrenor secund, Iulian Olteanu, antrenor cu portarii, dar și Sorin Haraga, antrenor secund și delegat, conform site-ului oficial al Oțelului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal