Start amânat în Liga I a fetelor

160
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Programat inițial pentru 23 august, debutul în noua ediție de campionat în primul eșalon feminin a fost amânat de Federația Română de Fotbal în ședința Comitetului Executiv.

Data optimistă la care este reprogramat startul în Liga I a fetelor este preconizată pentru 6 septembrie, însă în funcție de evoluția zilnică a cazurilor de COVID-19 la nivel național data de începere a campionatului ar putea fi decalată pentru 27 septembrie.

În prima etapă a noului sezon FC Universitatea are meci programat pe terenul celor de la Banat Girl Reșița, formația nou promovată în Liga I, în timp ce primul meci pe propriul teren este programat în compania celor de la CSȘ Târgoviște.

Pe lângă echipa de Liga I FC Universitatea, vicecampioana precedentei ediții de Liga I, mai participă în competițiile organizate de FRF cu alte două echipe, cea satelit, FC Universitatea II, în Liga a III-a, și echipa sub 17 ani. Pentru aceste categorii stratul este programat pentru 4 octombrie.

Altfel, FC Universitatea a avut o campanie de transferuri intensă în această vară. Clubul gălățean a perfectat trei transferuri internaționale: Olga Zeziukina, Valeria Postol, ambele din Ucraina, Olivia Raquel. Nu vor lipsi din lotul pentru sezonul ce va debuta în luna septembrie: Irina Topal, Nina Anca sau Lidia Moacă, jucătoare ce au evoluat și în precedenta ediție de campionat pentru FC Universitatea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal