Start cu dreptul. Vălmărenii au început cu victorie drumul spre Liga a III-a

874

În primul meci al grupei de baraj pentru promovarea în Liga a III-a reprezenta județului Galați a făcut un prim pas spre eșalonul trei. Formația gălățeană s-a impus cu socrul 2-1, în fața reprezentantei județului Vrancea la baraj, Victoria Gugești.

Vălmărenii au intrat în avantaj, scor 1-0, la pauză. Golul primei reprize a fost marcat de Lucian Ignat după 30 de minute de joc. Golul fostului student Ignat a fost anunțat de două ocazii importante irosite de Andrei și Sorin Frunză. Avantajul vălmărean a fost dublat în partea secundă. Andrei Frunză a desprins gruparea gălățeană la 2-0, în minutul 72. În finalul jocului, minutul 80, formația din Gugești a redus din diferență cu golul de 2-1, dar ultima ocazie importantă a jocului a fost irosită de vălmăreni, Chiriac a trimis în bară din lovitură liberă de la 16 metri, poziție centrală.

Jocul de la Râmnicu Sărat a fost început de Avântul Valea Mărului cu formula: Olaru – Iancu, Morogan, Moise, Chirac, Perju, Sorin Frunză, Andrei Frunză, Mohorîță, Hilohi, Ignat. Au mai jucat: Blănaru, Țuiu, Manea. Antrenor: Gheorghiță Popa.

Jocul de azi a stat sub semnul incertitudinii, formația vrânceană a solicitat amânarea lui, după ce 7 jucători au fost depistați cu coronavirus. În final FRF a decis ca meciul să se joace, dar fără cei 7 jucători testați pozitivi. Formația din Gugești a avut disponibile doar trei rezerve pentru meciul de astăzi, printre care și antrenorul Octavian Bucătaru.

Duminică, 9 august, de la ora 17.30, în ultimul meci al grupei A Regiunea Sud – Est, Avântul Valea Mărului va juca cu brăilenii de la Sportul Chiscani, tot la Râmnicu Sărat. Între timp, miercuri, 5 august, de la ora 17.30, cele două adversare ale gălățenilor vor juca între ele, pe ”Municipalul” din Râmnicu Sărat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal