United în Liga Campionilor. Calendarul formației gălățene în competiția organizată de UEFA

150
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

La fel ca cealaltă reprezentantă a Galațiului în Liga Campionilor și echipa de futsal United Galați își începe aventura în competiția supremă la nivel de cluburi în preliminarii.

UEFA a publicat pe propriul site calendarul după care se vor desfășura ostilitățile în ediția 2020-2021 din Futsal Champions League. Primele emoții pentru gruparea gălățeană vor fi miercuri, 2 septembrie. În această zi, începând cu ora 15.15, ora României, numele formației gălățene se va afla în premieră în urnele UEFA pentru tragerea la sorți a meciurilor din preliminarii.

Meciurile din preliminarii sunt programate să se dispute între 13 și 18 octombrie. În această fază a competiției echipele vor fi împărțite în grupe de patru, sau trei echipe. Câștigătoarea grupei preliminare, și eventual cea mai bună de pe locul doi va avansa în următoarea fază a competiției, main round.

Main round-ul este a doua fază a competiției, câștigătoarele din această fază vor avansa în Elitte Round, urmând ca cele mai bune patru echipe să obțină calificarea la turneul final.

Ultimele două reprezentante ale României în UEFA Futsal Champions League, Informatica Timișoara, în 2018, și Imperial Miercurea Ciuc, în 2019, au trecut de preliminarii și au jucat în faza secundă a Ligii, main round.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal