United în Liga Campionilor. Modificări în calendarul formației gălățene în competiția organizată de UEFA

214
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

UEFA, forul care organizează Liga Campionilor a făcut mici modificări in calendarul competițional al sezonului 2020-2021. În acest sens, tragerea la sorți a jocurilor din primul tur preliminar, preliminary round, a fost reprogramată de organismul de la Nyon.

Tragerea la sorți a grupelor preliminare, fază a competiției în care va participa și United Galați, va avea loc pe 15 septembrie, față de 2 septembrie, cum era anunțat inițial pe site-ul confederației continentale.

Meciurile din preliminarii sunt programate să se dispute între 13 și 18 octombrie. În această fază a competiției echipele vor fi împărțite în grupe de patru, sau trei echipe. Câștigătoarea grupei preliminare, și eventual cea mai bună de pe locul doi va avansa în următoarea fază a competiției, main round.

Main round-ul este a doua fază a competiției, câștigătoarele din această fază vor avansa în Elitte Round, urmând ca cele mai bune patru echipe să obțină calificarea la turneul final.

Ultimele două reprezentante ale României în UEFA Futsal Champions League, Informatica Timișoara, în 2018, și Imperial Miercurea Ciuc, în 2019, au trecut de preliminarii și au jucat în faza secundă a Ligii, main round.

Referitor la participarea în UEFA Futsal Champions League antrenorul formației gălățene, Florin Ignat, a spus: “UEFA Futsal Champions League este cea mai importantă competiție din Europa și mă bucur că echipa mea a reușit performanța de a ajunge acolo. Sunt mulțumit de lot, ne vom bate și în campionatul următor la primul loc. Așteptăm tragerea la sorți!”, a declarat tehnicianul gălățean pentru site-ul oficial al clubului United.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal