Interviu cu Gelu Munteanu, Voința Cudalbi. ”Nici noi și nici celelalte echipe nu putem îndeplini condițiile impuse de către FRF prin protocolul medical”

327
Voința Cudalbi

Pandemia de coronavirus a pus stop meciurilor din ligile inferioare, chiar dacă jucătorii din aceste eșaloane sunt cei mai dornici de fotbal. Legat de impactul pandemiei în fotbalul din primul eșalon județean sau măsurile luate de FRF pentru fotbalul amator am vorbit cu Gelu Munteanu, antrenorul de la Voința Cudalbi.

-Cum influențează pandemia de coronavirus activitatea de la Voința Cudalbi?

-Sperăm să trecem cu bine peste această perioadă și să regăsim entuziasmul pentru a reîncepe activitatea fotbalistică.

-Dacă ar fi să faceți o analiză a sezonului recent încheiat, care sunt plusurile și care sunt minusurile sezonului, așa cum s-a încheiat el?

-În ceea ce privește sezonul trecut, nu pot spune decât de bine, întrucât echipa noastră a continuat sa crească în joc lucru confirmat și de poziția în clasament.

-Vă veți înscrie campionatul în Liga a IV-a din sezonul viitor? Cum vedeți condițiile impuse de FRF pentru fotbalul amator? Poate Voința Cudalbi să înceapă un nou sezon în fotbalul județean gălățean dacă actualele condiții vor fi menținute?

Cred că ne vom înscrie în noua ediție de campionat a Ligii a IV-a, dar cu siguranță nici noi și nici celelalte echipe nu putem îndeplini condițiile impuse de către FRF prin protocolul medical. Nu ne rămâne decât să speram că virusul va dispărea si noi sa ne regăsim pe terenul de fotbal. Sănătate multă!

Voința Cudalbi a terminat pe patru precedenta ediție de Liga a IV-a, campionat înghețat după 14 etape. Formația din Cudalbi a acumulat 26 de puncte în opt victorii, două remize și patru înfrângeri. Cei de la Cudalbi au marcat 36 de goluri și au încasat 24. Pentru Voința Cudalbi sezonul trecut a fost primul la nivelul primului eșalon județean, Liga a IV-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal