Patru integraliști în meciurile din campionatul Ligii a V-a

168

Campionatul celui de al doilea eșalon județean a fost înghețat după ce s-au disputat jumătate plus unu din meciurile programate în acest sezon. Echipele au disputat cele 13 meciuri aferente turului cât și unul din retur.

Patru jucători dintre cei angrenați în campionatul Ligii a V-a au fost prezenți pe teren în toate cele 1260 de minute scurse de la începutul campionatului: Adrian Păpăruș, golgheterul la zi al campionatului, jucătorul liderului ACS Lascăr Schela, Marius Jalbă, componentul celor de la Mălina Smârdan, Radu Cătălin Bârlădeanu, Siretul Cosmești, și Cristi Nicușor Toma, Viitorul Umbrărești, conform statisticii AJF Galați.

De partea cealaltă Dorin Tudosă, Voința Cișmele, este jucătorul din Liga a V-a cu cele mai puține minute jucate până la întreruperea din luna martie. În cele 13 etape disputate Dorin Tudosă a jucat patru minute în meciul din etapa a III-a de pe terenul rivalilor de la Mălina Smârdan.

Dorin Tudosă este întrecut în clasamentul jucătorilor cu cele mai puține minute jucate de colegul Marius Georgian Munteanu cu cinci minute jucate în meciul de pe propriul teren cu Prutul Vlădești.

Dintre jucătorii cu un număr redus de minute jucate în campionatul Ligii a V-a se remarcă prezența lui Mihai Bejan, președintele-antrenor-finanțator și uneori jucător de la Luceafărul Berești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal