7 integraliști în meciurile din Liga a IV-a

62
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cum startul în noua ediție de campionat nu este încă stabilit oficial, nu ne rămâne decât să mai descoperim din datele statistice ale sezonului încheiat în luna martie a acestui an din cauza pandemiei.

Din campionatul primului eșalon județean s-au disputat jumătate plus unu din meciurile programate în sezon, cele 13 etape din tur cât și o etapă din partea a doua, returul. Șapte jucători dintre cei angrenați în Liga a IV-a au jucat în toate cele 1260 de minute disputate în actuala ediție de campionat.

Două cluburi, Gloria Ivești și Voința Cudalbi, au câte doi jucători cu maximum de minute petrecute pe teren în prima parte a campionatului. 1260 de minute au jucat George Claudiu Stoian și Ionuț Ifrim, de la Voința Cudalbi, cât și Ion Iulian și Mădălin Lupu, ambii jucători ai medaliatei cu bronz, Gloria Ivești.

1260 de minute au mai jucat în prima parte a campionatului alți cinci jucători: Mihai Vîrtosu, Viitorul Costache Negri, Daniel Roșca, Quantum Club Galați, și Cătălin Curteanu, Victoria Tecuci.

Aproape de numărul maximum de minute jucate sunt alți jucători: Emanoil Dodan, Quantum Club Galați, 1257 minute, Andrei Cătălin 1256 minute, Voința Cudalbi, Liviu Nunu, Gloria Ivești, 1233 minute, Andrei Leca, Muncitorul Ghidigeni, 1232 minute, Iulian Năpîrlică, Zimbrul Slobozia Conachi, 1230 minute jucate.

De partea cealaltă trei jucători: Marcel Racoviță, Valeriu Medeleanu și Radu Ionuț Dănceanu, sunt fotbaliștii cu cele mai puține minute jucate în prima parte de campionat, zece.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal