Adversare din Polonia și Ungaria pentru CSM Arcada în turul doi preliminar din Liga Campionilor

75
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a obținut calificarea în turul secund al preliminariilor din Liga Campionilor la mijlocul săptămânii trecute. La câteva zile de la calificare gălățenii și-au aflat adversarele din faza secundă a preliminariilor, Grupa G.

Pentru a juca în următoarea fază a Ligii Campionilor formația gălățeană va trebui să treacă de campioana Poloniei, Jastrzabie Wiegel, şi de cea a Ungariei, Fino Kaposvar. Formația din Polonia a câștigat turneul preliminar din turul I pe care la și organizat, Grupa C, cu două victorii, ambele cu 3-0. Fino Kaposvar este câștigătoarea Grupei A, grupă ce și-a decis câștigătoarea după două turnee.

În Grupa G se vor disputa două turnee primul în Polonia, 13-15 octombrie. CSM Arcada va juca la 14 octombrie, cu Fino Kaposvar, iar a doua zi, 15 octombrie, cu gazdele Jastrzabie Wiegel. Turneul doi se va juca între 27 și 29 octombrie, la Galați. În prima zi a turneului de la Galați echipa pregătită de Sergiu Stancu va juca cu Fino Kaposvar, iar în ultima zi de turneu campioana României va întâlni Jastrzabie Wiegel. În faza următoare a competiției va obține calificarea echipe de pe primul loc după ce se vor disputa jocurilor celor două turnee. Dacă nu va reuși să treacă de campioanele din Ungaria și Polinia formația gălățeană își va putea continua parcursul european în Cupa CEV.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal