Ajax Dulcisimo, din nou campioană!

292
Foto: Facebook/Arena Barieră Galați

Suspendat în luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus, dar și reprogramat de două ori, pentru date nestabilite, Campionatul de Minifotbal Galați, Liga I, și-a decis echipa campioană.

Asociația de Minifotbal Galați a decis înghețarea campionatului local de minifotbal, ediția 2019-2020, iar clasamentul final urmând să fie omologat conform ierarhiei de la mimentul întreruperii competiției.

Astfel, campioană a fost desemnată Ajax Dulcisimo Galați, pentru al cincilea sezon consecutiv. La momentul întreruperii campionatului campioana en-titre avea un avans de 12 puncte față de echipa de pe locul doi, Viitorul. Fosta campioană, Atletico Abcoz, a terminat pe trei ediția recent încheiată a campionatului ca urmare a poziției ocupate în momentul întreruperii.

Adrian Grigoraș, golgheterul Ligii I

În ceea ce privește ierarhia din clasamentul marcatorilor Adrian Grigoraș, Alex 2014, a fost desemnat golgeterul campionatului, după același criteriu, poziția ocupată la momentul întreruperii. ”Grig” avea marcate 44 de goluri în luna martie, când s-a decis suspendarea campionatului. Podiumul clasamentului marcatorilor este completat de Constantin ”Boboc” Spînache și Iulian Napîrlică, ambii de la Ajax Dulcisimo.

M14, campioană în Liga a II-a

Legat de campionatul Ligii a II-a M14 a fost desemnată câștigătoare. În momentul întreruperii campionatului formația desemnată campioană avea un avans considerabil, 41 de puncte, față de echipa de pe locul doi FC Atalanta M16. M14 a încheiat sezonul cu bilanțul 18-0-0, golaveraj 124-61. Ultima treaptă a podiumului ligii secunde este ocupată de Squadra Azzura.

Nicu Bălan, golgheter în Ligii a II-a

Golgheter în campionatul Ligii a II-a a fost desemnat Nicu Bălan cu cele 33 de reușite ale sale. Nicu Bălan a evoluat în sezonul recent încheiat pentru echipa campioană M14. Pe doi în clasamentul golghetrrrilor a terminat Daniel Boșneagă, 31 de goluri, jucător ce a evoluat pentru Sporting, iar un alt jucător al echipei campioane, Ștefan Adamache, M14, a ocupat ultima treaptă a podiumului din clasamentul golgheterilor, cu 30 de reușite.FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal