Cătălin Savu: ”Vrem să transformăm stadionul ”Dunărea” în complex multifuncțional”

538

Infrastructura sportivă, la nivel local, a fost neglijată de foarte mult timp. Echipele de fotbal din ligile inferioare trăiesc de pe azi pe mâine, cluburi sportive cu activitatea în afara municipiilor nu prea există, copiii din mediul rural nu au unde să desfășoare activități sportive în condiții cât de cât acceptabile, iar lista deficiențelor poate continua.

L-am reperat pe unul dintre oamenii care a menționat că dorește să sprijine dezvoltarea infrastructurii sportive la nivelul municipiului Galați, în persoana lui Cătălin Savu, cel care va candida la alegerile următoare.

-La nivel județean, cum ar putea fi sprijinit sportul?

-Este momentul ca și Consiliul Județean Galați să investească în sport. Am avut o discuție cu domnul George Stângă în care dânsul mi-a transmis că va sprijini toate sporturile, dar în mod normal fotbalul își tăia partea leului, pentru că este cel mai popular sport de la noi din județ.

Va ajuta echipele de Liga a IV-a, Liga a V-a, inclusiv echipele de juniori A1, participante în campionatul Ligii a IV-a U19, formații care joacă în deschiderea echipelor de Liga a IV-a seniori. Va investi inclusiv în reabilitarea și modernizarea bazelor sportive. Sunt ferm convins ca după o conducere liberală la nivelul județului Galați, municipiul și județul nostru va arăta altfel, va fi mult mai bine.

-Pe plan local ce vă propuneți?

-În ceea ce privește pe plan local am avut discuții atât cu domnul Rodeanu cât și cu domnul Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, despre reabilitarea și modernizarea stadionului Dunărea. Vrem să transformăm stadionul ”Dunărea” în complex multifuncțional, destinat atât activităților sportive cât și activităților de entertainment. E timpul ca și Galațiul să reprezinte din punct de vedere sportiv, atât la nivelul echipelor cât și al infrastructurii o forță în țara noastră.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal