Cr. Munteanu: ”Am încredere că am readus acasă jucători care vor evolua cu sufletul”

251
Foto: www.ascotelul.ro

Suporter Club Oțelul Galați a ”repatriat” în pauza de vară patru jucători ce au evoluat pentru formația gălățeană în Liga I sau chiar în Liga Campionilor, Cristi Sîrghi, Ionuț Neagu, Dan Popescu, Bogdan Gavrilă. Managerul general al roș-alb-albaștrilor, Cristi Munteanu, a declarat a Lider Sportiv, Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, că jucătorii au renunțat la sume importante de bani pentru a juca la Oțelul.

”Eu am încredere că am adus niște jucători, și nu am încredere, sunt convins că am readus niște jucători acasă care vor juca și cu sufletul pentru această echipă și repet, au renunțat la sume importante de bani de la fostele lor echipe pentru a juca la Oțelul și a ajuta clubul nostru. Sunt convins că indiferent în ce context se va termina acest sezon noi vom fi cei care ne vom bucura după fiecare meci până la finalul campionatului”, a spus Cristi Munteanu.

Legat de noul format în care se dispută campionatul Ligii a III-a managerul roș-alb-albaștrilor a spus: ”Din păcate nu mai trăim vremuri normale, ăsta este adevărul. E greu de spus, facem parte din seria I, în formatul vechi, care seria I este cea mai puternică de la nivelul Ligii a III-a. E greu de spus dacă avem prima sau a doua șansă, pe mine nu mă interesează. Mă interesează ca echipa noastră sa fie sănătoasă, iar jucătorii să fie apți”, a declarat Munteanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal