Cr. Munteanu, după rezultatul de la Rm. Sărat: ”Ne cerem scuze comunității oțelare”

920
Foto: SC Oțelul

După startul cu înfrângere a campaniei de promovare în eșalonul superior SC Oțelul, gruparea gălățeană de Liga a III-a, prin vocea managerului general Cristi Munteanu își exprimă regretul pentru eșecul de la Râmnicu Sărat înregistrat de formația roș-alb-albastră.

”Avem datoria să ne cerem scuze comunității oțelare, suporterilor, orașului, pentru rezultatul înregistrat în etapa de debut a noului sezon. Considerăm că acest start de campionat nu este demn de așteptările pe care întreaga suflare roș-alb-albastră le are în acest club, în potențialul echipei, însă momentele grele au datoria de a ne motiva, de a ne uni și de a lupta sportiv cu și mai multă determinare.

Împreună am pornit la acest drum, nu ne abatem de la obiectivele propuse, iar tot împreună vom încerca să le atingem. Suntem cu toții o echipă, reprezentăm orașul, iar sigla purtată de jucători la piept e stindardul nostru de luptă, una care a devenit de ieri și mai grea, dar pe care o vom duce până la capăt.

Împreună, echipa, suporterii, orașul, avem datoria să rămânem uniți pentru Oțelul. Împreună vom reuși, Oțelul are nevoie de noi toți, iar noi vom fi aici împreună pentru a-l readuce acolo unde îi este locul”, a declarat Cristian Munteanu, managerul general al SC Oțelul Galați pentru site-ul oficial al clubului roș-alb-albastru.

SC Oțelul a pierdut jocul din prima etapă a Ligii a III-a, scor 0-1, (0-0), pe terenul nou promovatei CSM Râmnicu Sărat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal