Cr. Munteanu: ”Oțelul poate organiza meciuri cu spectatori în pandemie”

391
Foto: SC Oțelul/Facebook

Pandemia de coronavirus a închis stadioanele din România, meciurile de fotbal ce se dispută în această perioadă se joacă fără spectatori în tribune. Managerul general de la Oțelul, Cristi Munteanu, a declarat la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, că stadionul ”Oțelul” ar putea găzdui meciuri cu spectatori în tribune, cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

”Asta nu depinde de noi. Eu poate nu dorm nopțile și mă gândesc după transferurile făcute de echipa noastră, câte lume ar fi fost la primul meci de acasă din noul sezon. Vă dați seama, aș fi fost foarte curios. Cred că undeva la 7-8 mii de gălățeni, cu siguranță, erau pe stadion să vadă vechii, dar noii jucători ai clubului nostru.

Dar, din păcate, sportul pierde, pierde economia. Nu depinde de noi. Ne dorim cât mai rapid să revedem lumea pe stadioane. Fără spectatori sportul, teatrul, cultura nu își au rostul în societate. La un stadion precum este al nostru, care are o capacitate de 13.500 de locuri pe scaune, cu măsuri bune luate și puse la punct, nu cred că 3-4.000 de oameni nu ar putea asista la meciuri. Cu distanță de 3-4 scaune între spectatori, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, dar cred că nu riscă nimeni și nu vrea să își asume nimeni”, a spus Munteanu la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal