CSM Arcada începe marți cursa de calificare în Liga Campionilor

130
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Timp de trei zile, de marți până joi, 22-24 septembrie, campioana României la volei, CSM Arcada, va susține primul turneu de accedere în Liga Campionilor. Turneul preliminar se va disputa la Galați, Sala sporturilor Dunărea, iar la competiție vor mai participa alte două echipe: OK Ribola Kastanela, Croația, și Ford Levoranta Sastamala.

În prima zi de turneu, marți, 22 septembrie, de la ora 18.00, CSM Arcada va juca cu OK Ribola Kastela, în cea de a doua zi, miercuri, 23 septembrie, de la ora 18.00, gălățenii au zi de pauză, iar OK Ribola Kastela va juca cu finlandezii de la Ford Levoranta Sastamala, iar în ultima zi de turneu, joi, 24 septembrie, de la ora 18.00, CSM Arcada va juca cu formația din Finlanda. Avansează în turul secund al preliminariilor echipa de pe primul loc la finalul grupei.

Inițial Grupa B din turul I preliminar din Champions League trebuia să se dispute sub forma a trei turnee, câte unul pe terenul fiecăreia dintre componentele grupei, Confederația Europeană de Volei a modificat modalitate de desfășurare a Grupei B.

Galațiul, prin CSM Arcada, a obținut dreptul de a organiza turneul de accedere în turul secund preliminar, asta după ce cele două oponente au anunțat că nu pot organiza turneele.

Pregătiri în Bulgaria pentru Liga Campionilor

Pentru formația gălățeană meciul de marți cu formația croată va fi primul joc oficial după perioada pandemiei de coronavirus. În pregătirea turneului de Liga Campionilor CSM Arcada a susținut o patru jocuri amicale în Bulgaria. În două dintre ele formația pregătită de Sergiu Stancu s-a impus, 3-1 cu Hebar Pazardjik și 3-1 cu Levski Sofia, iar alte două au fost pierdute, 1-3 și 2-3 cu aceleași echipe.

Turneul, în direct la tv!

Cum contextul epidemiologic nu permite disputarea meciurilor cu spectatori jocurile de la ”Polivalentă” se vor disputa cu porțile închise. Însă, jocurile vor putea fi urmărite în direct la tv. Look Sport va transmite toate cele trei jocuri ale competiției, iar pe DigiSport 3 vor putea fi urmărite jocurile formației gălățene.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal