CSU Belor nu va juca în Cupa Balcanică

136
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Ca urmare a clasării le locul șase în clasamentul Diviziei A1 feminine de volei formația gălățeană CSU Belor și-a câștigat, pe teren, dreptul de a participa în Cupa Balcanică. Din cauza pandemiei de coronavirus, formația pregătită de Bogdan Paul nu va participa în acest sezon european.

”Noi ne-am fi dorit să participăm în acest sezon în Cupa Balcanică, însă nu am mai primit nicio informație referitoare la acest aspect. Din păcate, pandemia a afectat această competiție și nu se va ține în acest an. Noi am fi dorit să organizăm la Galați un turneu și chiar cred că am fi reușit să facem ceva frumos. Personal, am mai participat de două ori în Cupa Balcanică, atunci când antrenam la CSM Lugoj, o dată chiar la Lugoj, cealaltă dată în Turcia. Ambele ediții au ieșit foarte bine, e un nivel foarte bun voleibalistic, iar participarea la astfel de turnee aduce progres în echipă”, a spus, la Lider Sportiv, Bogdan Paul, antrenorul echipei CSU Belor Galați.

CSU Belor Galați a terminat sezonul precedent pe locul șase, poziție pe care se afla la momentul înghețării campionatului Diviziei A1 din cauza pandemiei de coronavirus. Clubul gălățean și-ar fi dorit să organizeze la Galați ediția din acest an a competiției Cupa Balcanică, dar turneul nu se va mai disputa.

Altfel, conform programării inițiale sâmbătă, 10 octombrie, CSU Belor va debuta în noul sezon competițional. Echipa pregătită de Bogdan Paul va juca pe terenul celor de la U NTT-Data Cluj-Napoca în primul tur al Cupei României. La o săptămână distanță, conform programării inițiale, formația gălățeană va juca la Galați, tot cu formația din Cluj, dar în prima etapă de campionat, Divizia A1.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal