CSU Belor și-a structurat lotul pentru noua ediție de campionat

465
Foto: Facebook/CSU Belor

Echipa feminină de volei CSU Belor va debuta sâmbătă, 10 octombrie, în noul sezon competițional cu o etapă de Cupa României. Pentru noua ediție de campionat clubul gălățean se va baza pe un lot mixt cu jucătoare ce au evoluat în sezonul trecut la Galați, dar și o serie de achiziții. Despre lotul cu care CSU Belor va aborda noua ediție de campionat a vorbit antrenorul formației gălățene Bogdan Paul în direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.lidefm.ro.

”Încep cu jucătoarele din Galați, Violeta Stan și Ana Berdilă. Chiar mi-am dorit foarte mult să continuăm, ele sunt și un simbol al orașului, cele două jucătoare sunt ultimele produse de valoare ale voleiului gălățean și își au rolul bine determinat și conturat în echipă.

Am continuat cu jucătoarea centru din Brazilia, Talita Do Nascimento, pata noastră de culoare, o jucătoare cu care am lucrat cu mare drag sezonul trecut, ea a făcut o figură frumoasă și mi-am dorit să rămână. M-am bucurat că am reușit să o lăsăm să plece la timp și am reușit să o aducem înapoi la timp.

A rămas Borislava Saykova, jucătoarea din Bulgaria care a reușit să aibă o convocare la naționala de senioare. M-aș bucura să facă parte din lotul Bulgariei pentru calificările Olimpice de iarnă. Alături de noi a rămas extrema Adina Roșca, din păcate ea a lipsit anul trecut până în luna decembrie, a fost accidentată. A revenit în luna ianuarie, pandemia i-a frânt zborul de debut, dar s-a refăcut și are o evoluție îmbucurătoare. Sorina Miclăuș, una dintre jucătoarele sub 23 de ani pe care o avem, a rămas alături de noi.

Eu cred că ne-am structurat destul de bine lotul, dacă se va realiza și ultimul transfer cred că vom fi într-o direcție ascendentă”, a spus Bogdan Paul la Lider Sportiv.

Achizițiile CSU Belor pentru noul sezon sunt: Andreea Cristina Tămaş (22 de ani, coordonator), Nikolina Bozicevici (internaţională din Croaţia, pe postul de „libero”), Andreea Lakovici (din Muntenegru – ultima dată la Târgovişte şi Timişoara – 31 de ani), Monika Krasneva (extremă), Mirela Şahpazova (22 de ani, ridicător-coordonator) și ultima achiziție Lara Vukasovic, (25 de ani, Croația, opus).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal