FC Universitatea a cedat la un scor categoric duelul cu campioana

153
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

FC Universitatea Galați, echipa de fotbal feminin a Galațiului, a pierdut la un scor categoric duelul cu campioana României, Universitatea Olimpia Cluj-Napoca. Fără a putea să se bazeze pe serviciile celor trei jucătoare extracomunitare transferate în această vară, (Nadya Petrovskaya, Olga Zeziukina și Valeria Postol), formația gălățeană, vicecampioana en-titre a României, a cedat cu scorul 0-7, la pauză 0-5, jocul cu echipa campioană.

Jocul a fost început de FC Universitatea Galați cu formula: Larisa Pazargic – Valentina Ivan, Alexandra Ivan, Anca Nina, Andreea Surcică, Lidia Moacă, Irina Topal, Nicoleta Lepădatu, Ana Arnătutu, Monica Bențoiu, Tabița Croitoru. Au mai jucat: Georgiana Bobocea, Olivia Ferreira Domingos, Alexandra Hilohe, iar Alexandra Condea, Gina Caracaș, Diana Stoian și Mihaela Russen au fost rezerve neutilizate.

Pentru formația din Cluj-Napoca au evoluat toate cele trei jucătoare transferate în pauza de vară de la FC Universitatea. Carmen Marcu și Cristina Cerescu au început meciul în echipa de start, în timp ce Maria Stamate a intrat în partea secundă.

După ce s-au disputat primele două etape din Liga I a fetelor FC Universitatea ocupă locul opt în clasamentul primei ligi cu 3 puncte, golaveraj 1-7. În etapa a III-a, 27 septembrie, FC Universitatea va juca pe terenul celor de la Carmen București, urmând ca în jurul datei de 3 octombrie ”panterele negre” să primească replica pe propriul teren a celor de la Fair Play București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal