FC Universitatea așteaptă să își întregească lotul

159

În ediția de luni de Lider Sportiv, emisiune ce se difuzează în fiecare zi de luni începând cu ora 21.00 pe 92.4 FM sau www.liderfm.ro, consilierul tehnic al echipei de fotbal feminin FC Universitatea Galați, Ionuț Niculcea, a anunțat că în perioada următoare lotul ”panterelor negre” urmează să se întregească.

”A venit o junioară din Republica Moldova, Iuliana Colnic, este o jucătoare de lot național de 16 ani. După acțiunea de la echipa națională a Moldovei, acolo unde se află două dintre jucătoarele de la FC Universitatea, Irina Toal și Ana Arnăutu, se va alătura lotului și Nadya Petrovskaya.

O altă jucătoare transferată în această vară, Olga Zeziukina, ucraineanca care a jucat în Turcia și locuiește în Turcia, este programată la Consulatul din Ankara pentru viză, acum cu covid-ul granițele sunt închise și sunt ceva probleme, dar se va rezolva într-o săptămână și i se va acorda viza 100%.

Consilierul formației gălățene a anunțat că sunt probleme cu aducerea celei de a doua jucătoare din Ucraina transferată în această vară. ”Singura problemă o avem cu Valeria Postol, jucătoare foarte valoroasă, din ce am văzut noi pe înregistrări. Ea este la Odessa, în Ucraina, și in momentul de față este imposibil de adus.

Cu cele patru jucătoare în lot primul obiectiv este intrarea în primele șase echipe, play-off. De acolo cu o pregătire bună în iarnă, cu o campanie de transferuri bună, două-trei jucătoare, cu siguranță ne vom putea bate cu granzii campionatului”, a spus Ionuț Niculcea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal