FC Universitatea și-a zdruncinat golaverajul după înfrângerea de la Carmen București

174
Foto: FC Universitatea Galați/Facebook

Echipa feminină de fotbal FC Universitatea Galați a pierdut jocul din etapa a III-a din Liga I a fetelor. Formația gălățeană a cedat surprinzător, după proporțiile socrului, 3-0, la pauză 1-0, în Capitală, pe terenul celor de la Carmen București, joc în urma căruia și-a zdruncinat serios golaverajul, raport afectat după precedenta înfrângere, cea de pe propriul teren cu multipla campioană U Cluj-Napoca. În jocul de la București două dintre golurile gazdelor au fost marcate de Giorgiana Vasile, jucătoare ce în trecut a evoluat pentru Oțelul, echipa de fotbal feminin.

În jocul de duminică pentru FC Universitatea au jucat: Roxana Pazargic – Alexandra Ivan, Sandra Oprea, Anca Nina, Nadya Petrovskaya, Nicoleta Lepădatu, Iriska Topal, Lidia Moacă, Ana Arnăutu, Monica Bențoiu, Tabița Croitoru. Au mai jucat: Andreea Surcică, Valentina Ivan și Alexandra Hilohe. Alexandra Condrea a fost rezervă neutilizată în meciul de la București.

Meciul de duminică a fost primul în tricoul ”panterelor negre” pentru Sandra Oprică, jucătoare împrumutată de la echipa Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, cât și pentru Nadya Petrovskaya, sportivă din Republica Moldova, componentă a echipei naționale a republicii de peste Prut, transferată în această vară de conducerea clubului gălățean.

După primele trei etape din actuala ediție a Ligii I FC Universitatea este pe locul opt în clasamentul la zi cu 3 puncte, (1-0-2), golaveraj 1-10. Pentru formația gălățeană urmează jocul de pe teren propriu cu Fair Play București, 3 octombrie, ora 11.00, stadionul ”Siderurgistul”, prilej pentru formația gălățeană să-și refacă golaverajul afectat după ultimele două jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal