Grigoraș, nostalgic la revenirea la Oțelul: ”Înainte totul arăta mai bine, era mult mai viu”

361
Foto: www.ascotelul.ro

În direct la Lider Sportiv, Pro Lider FM; 92.4 FM sau www.liderfm.ro, Petre Grigoraș, antrenorul de legendă al Oțelului, a vorbit despre sentimentele trăite la revenirea pe stadionul ”Oțelul”.

”De Oțelul mă leagă amintiri foarte plăcute. Oțelul este o echipă dragă mie, Galațiul este un oraș drag mie. La proiectul care începe să se deruleze am răspuns: da, de ce nu. Pentru că nu îmi este frică de muncă, nu îmi este frică să o iau de jos.

A fost plăcută revederea cu Neagu și Sîrghi, (jucători promovați la seniori de Petre Grigoraș), nostalgia când am intrat în curtea stadionului. Puțină dezamăgire pentru că era o perioadă în care totul arăta mai bine, era mult mai viu, cu o mai mare implicare din partea tuturor, vizavi de sport, de acel stadion, de întreținerea lui, nostalgii, te uiți pe pereții de la intrare în stadion și vezi imagini cu mari jucători, cu bucuria suporterilor, cu stadionul plin.

Îmi aduceam aminte cu tribunele erau aproape pline la toate jocurile de pe teren propriu, ne susțineau necondiționat, acele amintiri nu se șterg niciodată din sufletul meu, pentru că acolo au fost momente extrem de plăcute, chiar dacă uneori poate am și dat greș, din punct de vedere sportiv, în schimb ei au fost întotdeauna alături de noi și ne-au susținut până la capăt”, a spus Petre Grigoraș la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal