Grigoraș, lecție de istorie a Oțelului în direct la Lider Sportiv

256

După despărțirea de Alexandru Ciobanu conducerea SC Oțelul s-a orientat spre Petre Grigoraș pentru a prelua banca tehnică a formației roș-alb-albastre. Antrenor de legendă al formației gălățene ”Grig” a dovedit în direct la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, că nu este străin de istoria clubului campion în anul 2011.

”La o discuție cu echipa făcut le-am făcut o mică istorioară a Oțelului Galați. A fost generația mai veche cu Marius Stan, Nae Burcea, Profir, Antohi și așa mai departe, jucători ce au învins Juventus Torino.

Apoi a fost generația următoare cu: Pelin, Vali Ștefan, Viorel Tănase și așa mai departe, generație care a dus Oțelul în cupele europene când erau echipe puternice în Liga I. O altă generație a fost cea care a câștigat titlul pentru prima oară în istoria clubului cu Sergiu Costin, Gabi Paraschiv știți foarte bine și dumneavoastră jucătorii din acea echipă, am pus și eu umărul la crearea acelei echipe, cât de cât.

Iar această generație ar putea să facă măcar pasul de la Liga a III-a la Liga a II-a, să se mândrească cu o performanță, chiar dacă este la un nivel mai scăzut. Sunt convins că nu au dispărut talentele din Galați, nu a dispărut ambiția, doar că trebuie mai multă muncă, mai multă seriozitate, mai multă implicare.

Sperăm din tot sufletul, chiar dacă e destul de târziu, și suntem puțin în urmă față de alte echipe care și-au propus acest obiectiv să putem să rezolvăm în cel mai scurt timp aceste probleme, iar cu sprijinul tuturor să putem să aducem Oțelul acolo unde îi este locul, sub nici o formă nu în Liga a III-a”, a spus Grigoraș la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal