Jucătorii de la Schela, în topul clasamentului marcatorilor din Liga a V-a

237

Sezonul bun făcut de cei de la ACS Lascăr Schela se reflectă și în clasamentul marcatorilor. Trei dintre jucătorii echipei ce a terminat pe primul loc Liga a V-a au încheiat în top zece marcatori din al doilea eșalon județean.

Lider în clasamentul golgheterilor a încheiat Adrian Păpăruș cu 13 goluri marcate în cele 14 meciuri jucate până la întreruperea campionatului. Cea mai bună performanță a lui Păpăruș a fost tripla din ultimul meci disputat, pe teren propriu cu cei de la Șoimii Foltești. În alte trei jocuri Adrian Păpăruș a marcat câte o dublă, cu Mălina Smârdan, Siretul Cosmești și Viitorul Frumușița. Celelalte goluri au fost marcate de jucătorul formației de lângă sonde în meciurile cu: Avântul Matca, Inter Tudor Vladimirescu, Unirea Hanu Conachi și Luceafărul Berești.

Al doilea în clasamentul golgheterilor din Liga a V-a a terminat Alexandru Georgescu, Voința Cișmele, cu 11 goluri. Trei goluri a fost cea mai bună performanță a jucătorului echipei din Cișmele, goluri marcate în etapa a opta în jocul cu Prutul Vlădești.

Podiumul din clasamentul golgheterilor a fost completat de un alt jucător al liderului, Cristian Daniel Berb. Prezent pe teren în toate cele 14 jocuri din prima parte a campionatului, jucătorul formației din Schela a marcat zece goluri pentru ASC Lascăr. La fel ca ceilalți doi jucători de pe podium, o triplă este cea mai bună performanță a lui Cristian Berb în acest sezon, în jocul cu Avântul Matca.

În top zece marcatori din Liga a V-a ACS Lascăr Schela mai este reprezentată de un jucător, Marius Bogdan Hilohe cu opt goluri marcate. Meciul de referință al jucătorului liderului este cel din etapa a III-a de pe teren propriu cu Luceafărul Berești. Hilohe a marcat de patru ori în poarta celor de la Luceafărul.

De altfel, cu 48 de goluri marcate formația din Schela, a încheiat sezonul, înghețat din cauza pandemiei, cu cea mai bună ofensivă din Liga a V-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal