Lieștiul a început sezonul cu o victorie categorică

283
Foto: Facebook/Sporting Liești

Cel de al optulea sezon consecutiv în al treilea eșalon a fost început de Sporting Liești cu o victorie, categorică. Formația pregătită de Ionuț Neculce s-a impus cu scorul 5-2, (1-0), pe terenul brăilenilor de la Sportul Chiscani, formație nou promovată în Liga a III-a.

Marius Manea a deschis scorul cu două minute înainte de pauză, Andrei Mihu a majorat diferența în minutul 58, George Dănăilă, în minutul 61 a urcat scorul la 3-0, iar Bogdan Zărnescu a urcat scorul la 4-0 în minutul 63. Peste patru minute au marcat și gazdele, dar Adrian Grigoraș, în minutul 72, a ridicat la 5-1 scorul. Ultimul gol al jocului le-a aparținut gazdelor care au marcat în minutul 76.

Formația din Liești a început jocul cu formula: Vădeanu – Iancu, Voicu, Gîță, Manea, Lupu, Mihu, Bandac, Stan, Dănăilă, Zărnescu. Au mai intrat: Bîrlădeanu, Grigoraș, Andrei, Dima, Constantinescu.

Victoria cu scorul 5-2 a propulsat Sporting Liești pe primul loc în seria a doua din Liga a III-a după prima etapă. Pentru formația din Liești urmează meciul de pe teren propriu cu CS Făurei, sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00.

Sportul educa!
Sportul educa!
Sportul educa!
Sportul educa!