Lieștiul a scăpat printre degete victoria cu Făureiul

473
Foto: Facebook/Sporting Liești

Primul lider din seria secundă a Ligii a III-a, Sporting Liești, a fost foarte aproape să obțină a doua victorie consecutivă. La prima apariție pe propriul teren în acest sezon, formația pregătită de Ionuț Niculcea a remizat, scor 2-2, cu CS Făurei. Gălățenii au scăpat printre degete victoria, formația ce provine din județul Brăila a obținut egalarea în minutele de prelungire ale jocului, minutul 91.

Bănel Nicoliță a deschis scorul în jocul de la Liești, 0-1 fiind și scorul după 45 de minute. În partea secundă Lieștiul a întors rezultatul, Daniel Gîță și Daniel Munchiu au trecut formația gălățeană în avantaj. În finalul jocului, minutul 91, formația din Făurei a egalat, prin Emanuel Moldoveanu, fost jucător al Galațiului, la United.

Jocul de sâmbătă a fost început de Sporting Liești cu formula: Vădeanu – Iancu, Voicu, Gîță, Manea, Mihu, Lupu, Stan, Zărnescu, Bandac, Dănăilă. Au mai intrat: Bîrlădeanu, Munchiu, Grigoraș, Bucevschi, (jucător transferat recent de la SC Oțelul), și Călin.

După două etape din Liga a III-a Sporting Liești are patru puncte acumulate și se clasează în zona locurilor 3-4. În campionatul Ligii a III-a Sporting Liești va juca următorul meci pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat, 26 septembrie. Marți, 22 septembrie, de la ora 16.30, formația gălățeană va reveni pe teren pentru meciul cu Hușana Huși, meci ce se va disputa pe terenul formației vasluiene în turul secund al Cupei României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal