Luceafărul Berești, câștigătoarea unei finanțări de 5.000 de euro!

748

Luceafărul Berești, una dintre echipele nou înființate în Liga a V-a este câștigătoarea unei finanțări de aproximativ 5.000 de euro în cadrul proiectului Start ONG by Kaufland, implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Proiectul se numește ”Minte sănătoasă în corp sănătos” și își propune implementarea unui club de fotbal pentru juniori care promovează sportul pentru sănătate. Activitățile se vor desfășura de două ori pe săptămână, timp de 4 luni. Printre acestea seminarii despre beneficiile sportului pentru sănătate cu invitați (doctor, profesor de educație fizică, fotbaliști etc), dar și activități practice cu antrenori profesioniști pentru două grupe de juniori. Se vor respecta toate masurile pentru derularea activităților, respectând distanțarea sociala. Toate acțiunile, inclusiv seminariile, se vor desfășura in aer liber.

Începând cu data de 14 septembrie, până pe 20 septembrie, copiii cu vârsta între 10 și 18 ani se pot înscrie printr-un mesaj pe pagina de facebook Luceafărul Berești, aici. Locurile sunt limitate!

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale / de inițiativă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal