Meciuri în Cupă, marți, pentru Oțelul și Liești

158
Foto: Arhivă Sportul Ilustrat

La două zile distanță de jocul din etapa secundă din Liga a III-a Oțelul și Sporting Liești, cele două echipe gălățene angrenate în fazele naționale ale Cupei României, vor reveni la jocuri. Marți, 22 septembrie, începând cu ora 16.30, Oțelul și Sporting Liești vor juca pentru accederea în cel de al treilea tur al competiției KO.

Oțelul, prilej de revanșă cu Focșaniul!

Pe stadionul ”Oțelul” Suporter Club Oțelul va juca cu CSM Focșani. Meciul de marți are dublă semnificație pentru formația pregătită de Petre Grigoraș. Pe lângă miza calificării în turul următor al competiției, gălățenii își vor testa potențialul contra uneia dintre principalele contracandidate la locurile ce asigură participarea la baraj. Meciul de marți este și prilej de revanșă pentru roș-alb-albaștri. Sezonul trecut Oțelul a părăsit Cupa României ca urmare a înfrângerii, scor 1-3, de pe terenul adversarei de marți.

Lieștiul înfruntă liderul seriei I din Liga a III-a

Cei de la Sporting Liești vor avea și ei parte de un adversar dificil. Băieții lui Ionuț Niculcea vor juca în Vaslui, pe terenul celor de la Hușana Huși. Cele două adversare de marți sunt neînvinse în actuala ediție a campionatului Ligii a III-a. Lieștiul a acumulat patru puncte în cele două jocuri disputate, în timp ce formația din Huși a câștigat ambele jocuri disputate, 1-0 cu Dante Botoșani și 5-0 cu Bradul Broca, ambele jocuri disputate pe teren propriu, și este lider în seria I din Liga a III-a.

Sporting Liești și Hușana Huși au jucat și în turul inaugural al competiției KO, gălățenii au trecut de Victoria Gugești, Liga a IV-a Vrancea, cu scorul 4-0, în timp ce formația din Huși s-a impus cu 5-0 pe terenul celor de la CSM Vaslui, Liga a IV-a Vaslui.

Sezonul trecut Sporting Liești a părăsit Cupa României în primul tur, eliminată fiind de CSU Dunărea de Jos Galați, cu scorul 4-1, într-un joc disputat pe stadionul ”Portu Roșu”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal