Misiune grea de promovare pentru Oțelul. Serie cu Focșani și Brăila!

777

În lupta pentru promovarea în cel de al doilea eșalon SC Oțelul va avea de înfruntat, în prima fază, două echipe ce își propun același lucru, CSM Focșani și Dacia Unirea Brăila.

Federația Română de Fotbal a anunțat componența seriilor din cel de al doilea eșalon, iar SC Oțelul a fost repartizată în seria a II-a alături de cele două contracandidate din Focșani și Brăila, Avântul Valea Mărului și Sporting Liești – cele două echipe de Liga a III-a din județ, CSM Râmnicu Sărat, (Buzău), Viitorul Ianca, CS Făurei, Sportul Chiscani – toate trei din Brăila, și CSM Bacău.

În prima etapă din noua ediție de campionat SC Oțelul va juca pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat, Lieștiul se deplasează pe terenul nou promovatei Sportul Chiscani, iar vălmărenii vor juca pe propriul teren cu Dacia Unirea Brăila. În a doua etapă este programat primul derby județean, Oțelul – Avântul Valea Mărului, în etapa a V-a se va juca Avântul Valea Mărului – Sporting Liești, în timp ce în etapa a noua se va juca celălalt derby județean Sporting Liești – Oțelul.

La finalul jocurilor din seria a II-a primele două clasate vor juca baraj cu primele două din seria I, locul unu din seria I cu locul doi din seria a II-a, locul 1 din seria a II-a, cu locul doi din seria I. În seria I activează Foresta Suceava, Știința Miroslava sau Bucovina Rădăuți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal