Oțelul-Avântul Valea Mărului se joacă fără spectatori, dar cu suporterii alături!

296
Foto: SC Oțelul/Facebook

În campionatul celui de al treilea eșalon se vor disputa la finalul săptămânii meciurile din etapa a II-a. La Galați, pe stadionul ”Oțelul”, cei de la Oțelul vor juca cu o altă formație gălățeană, Avântul Valea Mărului, echipă nou promovată în Liga a III-a.

Din cauza situației existente la nivel național, pandemia de coronavirus, meciul de sâmbătă se va juca fără spectatori. În imposibilitatea de a primi fanii în tribunele stadionului ”Oțelul” clubul gălățean a scos totuși la vânzare bilete pentru jocul cu vălmărenii.

”Jucăm fără spectatori, dar cu suporterii mereu aproape de echipă! Susține și tu SC Oțelul Galați în această stagiune de campionat, asigură-ți biletul în tribuna virtuală, iar sprijinul tău va impulsiona echipa să lupte și pentru tine, iar donațiile rezultate vor fi direcționate pentru dezvoltarea departamentului Media al clubului, astfel încât tu să fii cât mai conectat de tot ceea ce înseamnă roș-alb-albastru, inclusiv transmisiunea live a meciurilor”, se arată în comunicatul SC Oțelul.

Biletele pentru jocul de sâmbătă pot fi achiziționate de aici. Jocul de sâmbătă va începe de la ora 17.00 și va fi transmis în direct de Oțelul TV, aici.

Lieștiul, duel cu Bănel

Cealaltă echipă gălățeană din seria secundă a Ligii a III-a, Sporting Liești, va juca tot sâmbătă, de la ora 17.00, pe ”Liești Arena”, cu CS Făurei, formația manageriată de Bănel Nicoliță și pentru care evoluează gălățeanul Beny Micu. Formația din Liești este primul lider al seriei după victoria, scor 5-2, de pe terenul unei alte echipe din județul Brăila, Sportul Chiscani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal