Oțelul obține prima victorie stagională în duelul gălățean cu Valea Mărului

364
Foto: www.ascotelul.ro

Primul duel gălățean stagional din Liga a III-a, cel dintre Oțelul și Avântul Valea Mărului s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 2-0, (1-0).

Oțelul a marcat prima oară în minutul 28 prin Gabriel Răducan, însă nu înainte ca Marius Matei să rateze o lovitură de la 11 metri, în minutul 12.

Matei s-a revanșat față de colegi în partea secundă, în minutul 80 atacantul gălățean a desprins Oțelul la 2-0 cu un gol marcat din marginea careului de șase metri, din întoarcere, în colțul lung al portarului vălmărean Bogdan Olaru.

La 2-0 Oțelul a mai irosit câteva oportunități de a urca socrul, Cîrjan și Țicămucă, ambii intrați pe parcursul jocului, au ratat ocazii bune de a marca.

Jocul a fost început de Oțelul cu formula: Iulian Dinu – Teodor Farcaș, Cristi Sîrghi, Costin Ghiocel (căpitan), Dan Popescu – Andreas Iani, Ionuț Neagu, Aurelian Petrache – Gabriel Răducan, Marius Matei, Alin Nica. Au mai evoluat: Ștefan Ghinea, Marius Sevastian, George Cîrjan, Fernando Dobre și Robert Țicămucă. Antrenor: Petre Grigoraș.

Victoria cu Avântul Valea Mărului este prima în acest sezon pentru SC Oțelul. Următorul joc al Oțelului în Liga a III-a este programat pentru sâmbătă, 26 septembrie, pe terenul celor de la Viitorul Ianca, Brăila.

Pentru Oțelul urmează un nou meci pe teren propriu marți, 22 septembrie, de la ora 16.30, în turul doi din Cupa României, cu CSM Focșani, formație cu care se află în luptă directă pentru promovarea în eșalonul superior.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal