Sergiu Stancu, despre marele minus al meciului cu Sastamala. ”Oful este că nu am avut sprijinul suporterilor”

107
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a obținut calificarea în turul doi preliminar din Liga Campionilor după ce a învins, în cinci seturi, scor 3-2, campioana Finlandei Ford Levoranta Sastamala. După victorie, și calificare, tehnicianul gălățenilor, Sergiu Stancu, a declarat că marele minus al meciului de joi a fost lipsa publicului.

”A fost un meci foarte intens așa cum sunt în general meciurile din cupele europene, în special cele din Liga Campionilor. Marele nostru of, să spun așa, este că la acest meci nu am avut sprijinul suporterilor noștri, cred că a fost un festival voleibalistic frumos, cu răsturnări de situație, pentru suporterii din Galați cred că ar fi fost o partidă frumos de urmărit.

Sper că au urmărit în fața televizoarelor și repet, în momentul când situația se va îmbunătăți și reglementările ne vor permite accesul publicului îi așteptăm alături de noi pentru că de astfel momente chiar se simțea nevoie publicului în sală”, a spus Sergiu Stancu.

”Noi vrem să avem aceste momente”

Chiar dacă echipa pe care o pregătește a fost fost condusă în mai multe rânduri în setul decisiv, ba chiar a salvat trei mingi de meci, Sergiu Stancu spune că acel timp de momente sunt benefice creșterii nivelului echipei.

”Le-am spus să credem în calitățile noastre, să credem până la sfârșit, și noi vrem să avem aceste momente. Poate părea puțin ciudat, dar aceste momente clădesc echipa. Bineînțeles că nu ne dorim să fin conduși pe final de meci, dar aceste meci eu cred că va ajuta pentru creșterea echipei ca și colectiv”, a mai spus Stancu.

”Aceste momente vor fi cele mai intens păstrate în sufletul nostru”

Unul dintre cei mai buni jucători ai meciului Marian Bala a declarat că deși au întors de trei ori soarta calificării jucătorii gălățeni au crezut în victorie până la capăt.

”Am cerut time-out la 14-12 și am mers cu gândul că aceste momente vor fi cele mai intense păstrate în sufletul nostru, tocmai de aceea am vurt sa dam totul pe teren, chiar dacă pierdeam acel set, acest meci, ieșeam de pe teren cu capul sus, am forțat orice mingie și am fost încrezători că vom câștiga. Aici a fost și avantajul nostru că echipa a fost încrezătoare. Trebuia să câștigăm, oricum ne așteptam la un meci greu contra lor”, a spus Bala.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal