Apetit ofensiv pentru United. Victorie 18-4 cu Buzăul

144
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campioana României la fotbal în sală, United Galați, a realizat scorul campionatului Ligii I în meciul de deschidere al turneului secund din Liga I, turneu ce se dispută în Harghita, la Odorheiu Secuiesc. Victima campionilor a fost Luceafărul Buzău, formație nou promovată în eșalonul de elită. Băieții lui Florin Ignat s-au impus la finalul celor 40 de minute de joc cu scorul 18-4 (7-2).

Cel mai bun marcator al jocului a fost Andrei Crăciun. Componentul echipei naționale a marcat de trei ori în poarta buzoienilor. Pentru United au mai marcat: Cojocaru, Araujo, jucător revenit recent la formația gălățeană, Cireș, Crișan, Petică, Arhire – câte două, Tacot, Burdujel, Boșneagă.

Cu cele 18 goluri marcate în jocul cu formația buzoiană United ajunge la cota 40 de goluri marcate în cele patru jocuri disputate în actuala ediție de Liga I.

18-4, scorul victoriei de azi, este scorul campionatului de până acum din Liga I. Precedentele scoruri record erau: 13-0 Imperial Miercurea Ciuc – Dunărea Călărași, 14-2 Imperial-Clujana Cluj-Napoca sau 11-4 United-KSE Târgu Secuiesc.

În etapa a V-a, duminică, de la ora 18.00, United va juca cu Autobergamo Deva, echipa de pe locul doi înaintea turneului, iar jocul de luni, cu Dunărea Călărași, a fost amânat, formația din Călărași nu participă la turneu din cauza unor probleme medicale, covid-19.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal