Competițiile județene și de juniori s-ar putea relua în februarie!

560

Pandemia de coronavirus întârzie startul în competițiile județene, dar și cele de juniori. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a anunțat, în direct la Lider Sportiv, că cel mai probabil noua ediție de campionat va începe în luna februarie/martie a anului viitor.

”Contextul actual face aproape imposibilă reluarea competițiilor județene și de juniori. Dacă până acum o lună, să zicem, eram optimist, chiar am făcut o Adunarea Generală cu echipele de Liga a IV-a, speram că vom începe în această toamnă, măcar să jucăm câteva meciuri, să jucăm câteva etape, acum mi-a dispărut de tot acest optimism.

Nu cred că vom mai putea relua în această toamnă competițiile pe plan județean. Speranța noastră este să le putem relua doar anul viitor, în a doua parte a lunii februarie, începutul lunii martie, sau ceva de acest gen”, a spus Liviu Ciubotariu.

Șeful AJF-ului local a anunțat și motivul pentru care competițiile județene și de juniori nu se vor relua în următoarea perioadă.

”Noi avem voie să desfășurăm competiții, dar trebuie respectat protocolul medical, protocol care presupune efectuarea unor teste covid RT-PCR, foarte scumpe și greu de realizat la nivelul nostru, la nivel județean. Majoritatea echipelor mi-au transmis la Adunarea Generală că nu pot să facă aceste teste RT-PCR și astfel este imposibilă desfășurarea campionatului”, a declarat Liviu Ciubotariu la Lider Sportiv.

Emisiunea de radio Lider Sportiv poate fi ascultată în fiecare zi de luni, de la ora 21.00, pe Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal