CSM Galați are programat sâmbătă debutul în Campionatul Național

472
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Federația Română de Hochei a anunțat coordonatele după care se va disputa ediția 2020-2021 din Campionatul Național de Seniori. În noua ediție de campionat vor participa șapte echipe, alături de CSM Galați vor mai lua startul: CSM Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc, ACSH Gheorgheni, Steaua București, Sportul Studențesc și Sapientia U23.

Gălățenii de la CSM vor debuta în noua ediție de campionat la finalul săptămânii cu o dublă contra celor de la Sportul Studențesc, sâmbătă, de la ora 18.30, și duminică, de la ora 11.00. Joi și vineri, 22-23 octombrie, CSM Galați va juca pe terenul celor de la Corona Brașov, urmând ca la 28 și 29 octombrie, formația gălățeană să joace în Harghita pe terenul celor de la ACSH Gheorgheni.

La Patinoarul Dunărea formația gălățeană va susține următoarea etapă dublă la 4 și 5 noiembrie, contra celor de la Steaua București, iar la 15 și 16 noiembrie, CSM Galați va juca tot pe teren propriu, dar contra celor de la SC Miercurea Ciuc. Prima rotație din actuala ediție de campionat va fi încheiată de CSM Galați la Cârța, 20-21 noiembrie, cu dubla celor de la Sapientia U23. Datele jocurilor pot suferi modificări în funcție de funcție de legislația în vigoare de prevenire a COVID-19 și de programul celor trei echipe românești care evoluează și în Erste Liga.

În sezonul regulat cele șapte echipe vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, etape duble (două acasă, două în deplasare). După încheierea sezonului regulat echipele clasate pe locurile 1 – 4 vor juca în play-off după sistemul locul 1 cu locul 4 și locul 2 cu locul 3. Echipa care va ajunge la trei victorii, din seria de cinci, va obține calificarea în finală. În finală echipa care va ajunge prima la patru victorii va fi declarată campioană.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal