CSM Galați începe sezonul în Arena de Baschet

93
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Federația Română de Baschet a stabilit localitățile care vor găzdui turneele preliminare din Cupa României. După o pauză de șapte luni, pauză forțată din cauza pandemiei globale de Covid-19, baschetul de prim eșalon revine pe parchet cu jocurile din grupele preliminare din Cupa României.

Formația pregătită de Florin Nini va juca în competiția KO în Grupa A, iar adversare vor fi: U BT Cluj-Napoca, Dinamo Știința București și BCMU FC Argeș Pitești. Jocurile din Grupa preliminară A se vor disputa în Capitală, la Arena de Baschet, în perioada 17-20 octombrie.

În prima etapă CSM Galați va de piept cu cei de la U BT Cluj-Napoca, în a runda secundă formația gălățeană va juca cu Dinamo Știința București, iar turneul de la Arena de Baschet va fi încheiat de Florin Nini cu un joc contra fostei sale echipe BCMU FC Argeș Pitești.

Din grupa preliminară ce se va disputa la București se califică în faza următoare a competiției, Final 8, primele două clasate cât și cele mai bune două echipe clasate pe locul trei.

Lotul CSM Galați, combinație între experiență și tinerețe

Florin Nini, tehnician ce a preluat în această vară formația gălățeană are la dispoziție pentru noul sezon un lot mixt format din jucători de experiență. Ken Darrius Sanqualo Hamilton, Joshua Jalen Brown, Tarik Bruncevic, Davor Konjevic și Maksim Sturanovic sunt responsabili cu experiență, în timp ce de partea cealaltă, Rareș Ardelean și Adrian Vaida, Cristi Câmpeanu, Robert Gheorghe, Robert Rizea, Alexandru Șerban, Alexandru Patko și Mario Oprea sunt tinerii de perspectivă ai Galațiului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal