CSU Belor începe sezonul la finalul lunii octombrie cu un nou țintar

97
Foto: Facebook/CSU Belor

Federația Română de Volei a refăcut programul și sistemul competițional după care se va desfășura turul campionatului Diviziei A1 feminine de volei. Față de etapele săptămânale s-a trecut la turnee, șase la număr. În fiecare dintre turnee vor fi câte patru grupe, fiecare echipă urmând să dispute, în medie, câte două meciuri.

Primul turneu este programat să se dispute între 31 octombrie și 2 noiembrie, iar CSU Belor va juca contra celor de la FC Argeș Pitești și Rapid București. În turneul doi, 6-8 noiembrie, CSU Belor are programate jocuri contra celor de la CSM Târgovişte și CSM Lugoj, turneul trei, ce se va disputa între 20 și 22 noiembrie, aduce ca adversare pentru CSU Belor Dinamo și U NTT Data Cluj, în timp ce în turneul patru, 28-30 noiembrie, CSU Belor va juca cu CS Medgidia și CSU Medicina Târgu Mureș. Programul complet din Divizia A1 feminină de volei aici.

Monika Krasteva s-a despărțit de CSU Belor

Din lotul cu care a fost în pregătiri CSU Belor nu se va putea baza pe serviciile extremei Monika Krasteva. Bulgăroaica de 21 de ani a suferit o accidentare la un meci școală și nu va mai putea evolua în sezonul ce urmează să debuteze la finalul lui octombrie. Conform clubului gălățean CSU Belor îi va asigura tot sprijinul necesar sportivei accidentate. Altfel, detalii despre lotul formației pregătite de Bogdan Paul, aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal