Cu două execuții superbe, FC Universitatea a învins Fair-Play-ul bucureștean

168

Echipa de fotbal feminin a Galațiului, FC Universitatea, și-a trecut în cont cele trei puncte în meciul de pe teren propriu cu Fair-Play București. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 2-0, la pauză 1-0, grație a două goluri superbe marcate de ”pantere”.

În ciuda unui debut de meci mai greoi, gălățencele au deschis scorul în meciul de pe ”Siderurgistul” după aproape 30 de minute de joc. Ana Arnăutu a transformat magistral o lovitură liberă de la 25-30 de metri de poarta adversă, cu un lob peste zid și peste portarul bucureștencelor.

În partea secundă după o oră de joc ”panterele” au avut șansa desprinderii la 2-0, dar Lidia Moacă a ratat un penalty, obținut chiar de ea. Căpitanul de la FC Universitatea și-a dus echipa în dublu avantaj cinci minute mai târziu. În minutul 65 Lidia Moacă, din interiorul careului, a lobat mingea peste portar, balonul a tins bara transversală și a intrat în poartă.

Victoria cu Fair-Play București este a doua în actuala ediție de campionat pentru formația gălățeană, iar în clasament FC Universitatea este pe locul 7 cu 6 puncte, golaveraj 3-10. Pentru FC Universitatea urmează două jocuri consecutive în deplasare, prima dată miercuri, 7 octombrie, se va deplasa la Arad pentru jocul cu Piroș Security, urmând ca duminică, 11 octombrie, să joace la Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, cu Heniu. Pe teren propriu FC Universitatea va reveni sâmbătă, 18 octombrie, cu jocul contra celor de la Universitatea Alexandria.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal