Dublă victorie pentru CSM Galați pe terenul ”lupilor”

424
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a câștigat cinci puncte, din cele șase puse în joc, în dubla de pe terenul celor de la Corona Brașov. După victoria de joi, scor 5-4, în prelungiri, formația gălățeană s-a impus mult mai clar, scor 3-1, în al doilea meci al dublei.

În meciul doi formația gălățeană a deschis scorul în minutul 2 prin Patrik Machala, în situație de inferioritate numerică. Cu trei minute înainte de prima pauză formația gălățeană s-a desprins la 2-0 după reușita la Evgeni Skachkov, gol marcat în situație de superioritate numerică. În treimea secundă gruparea gălățeană s-a distanțat la 3-0, după un alt gol marcat de Skachkov, de asemenea în situație de superioritate numerică. Scorul final a fost stabilit de jucătorul brașovenilor Carlo Finucci, în minutul 54.

CSM Galați:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari
  • Nagy Istvan, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemelianenko, Albert Polinin – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă (căpitan) – Biro Otto, Ciprian Țapu – fundași;
  • Makarov Konstantin, Evgeni Skachkov, Sergei Paior – Biro Matyas, Yevgeni Lymanski, Vitalii Kyrychenko – Patrik Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Anton Butochnov, Denis Zabludovsky, Aleksander Neznamov – atacanți.

După cele două victorii de la Brașov pentru CSM Galați urmează alte două jocuri în deplasare, 28-29 octombrie, pe terenul harghitenilor de la ACSH Gheorgheni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal