E greu cu Sporting. Lieștiul a învins Brăila

771
Foto: Facebook/Sporting Liești

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești și-a confirmat statutul de echipă greu de învins. În etapa a VI-a formația din Liești a primit replica pe teren propriu, ”Liești Arena”, celor de la Dacia Unirea Brăila, una dintre formațiile ce și-au anunțat intențiile de accedere în eșalonul superior. Echipa gălățeană s-a impus la finalul cu scorul 2-1, după un joc în care mai putea marca de alte câteva ori.

Adrian Grigoraș a deschis scorul în minutul 30 pentru Sporting Liești, cu avantaj de un gol au și intrat la pauză cei de la Liești. La reluare, minutul 50, oaspeții au egalat, în urma unui corner. Lieștiul a trecut pe lângă 2-1 în minutul 70, când a trimis în bară, dar Lupu, în minutul 78, nu a mai ratat ținta. A marcat cu un șut de la 25 de metri sub bara brăilenilor. În finalul jocului, minutul 88, Lieștiul putea trece în avantaj, 3-1, dar George Bîrlădeanu a ratat o lovitură de pedeapasă.

Meciul a fost început de Sporting Liești cu forumla: Vădeanu – Hodorogea, Gîță, Voicu, Tudor, Munchiu, Manu, Zărnescu, Stan, Mihu, Grigoraș. Au mai jucat: Dănăilă, Bîrlădeanu, Lupu, Milea și Manea. Antrenor: Ionuț Niculcea, tehnicianul gălățean face echipă pe banca tehnică a formației din Liești cu Dorinel Matei și Cristi Brăneț.

În clasamentul la zi din seria i, Liga a III-a, Sporting Liești este pe locul trei cu 13 puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc, Oțelul, și cea de pe doi, CSM Râmnicu Sărat. În etapa a VII-a Sporting Liești va juca pe terenul celor de la Viitorul Ianca, 24 octombrie, urmând ca în etapa a VIII-a să joace pe ”Liești Arena” derby-ul județean cu Oțelul, 31 octombrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal