Experiență și dorință de afirmare, mixul din lotul cu care CSM Galați abordează L4

497

Echipa cu care CSM Galați va aborda primul eșalon județean, Liga a IV-a, este gata în proporție de 90%. Antrenorul echipei gălățene, Viorel Tănase, a anunțat la Lider Sportiv, Pro Lider FM, lotul pe care formația gălățeană se va baza în primul sezon de existență la nivelul seniorilor.

”Pentru postul de portar avem două opțiuni: Ciprian Cristian Tofan, (sezonul trecut la Avântul Valea Mărului), și Cătălin Enache, (fost la CSU Dunărea de Jos, sezonul trecut la Zimbrul Slobozia Conachi). Pe linia de fund avem un copil născut în anul 2002, provenit de la centrul de la CSM, Ștefan Cosmin, un jucător pe care ne bazăm.

În centrul defensivei îi avem pe Ruben Codreanu, (ultima oară la Zimbrul Slobozia Conachi), Tudor Scarlat, (Zimbrul Slobozia Conachi), Silviu Ilie, (Avântul Vânători), și mai avem un copil legitimat de la Vânători, Marin Cosmin. Din lotul echipei noastre mai fac parte: Costin Serea, (Avântul Valea Mărului), Daniel Petică, (Avântul Valea Mărului) zilele astea trebuie să semnăm cu el.

Pentru mijloc jucătorii noștri vor fi: Cosmin Dragomir, Răducu, de la Vânători, Marius Postelnicu, (Zimbrul Slobozia Conachi), doi copii, Croitoru și să vedem Mitrofan, el este în probe trebuie să convingă. Îl avem pe Nicu Bălan, (Avântul Valea Mărului), încă un copil Gabriel Tănasă, tot din centrul propriu, îi avem pe Iulian Mohorîță, (fost la CSU Dunărea de Jos, ultima oară la Avântul Valea Mărului), Alin Daniel Boșneagă, (Avântul Vânători), Angheluță, un copil născut în anul 2003 ce provine de la noi din centru.

În față ne bazăm pe golgheterul Ligii a IV-a Constantin ”Boboc” Spînache, (Zimbrul Slobozia Conachi), Ravaneli al nostru, și îl mai avem pe Alexandru Izvoranu, (fost la CSU Dunărea de Jos, ultima oară la Zimbrul Slobozia Conachi)”, a spus Viorel Tănase despre lotul echipei de seniori.

Alte transferuri în așteptare

Tehnicianul gălățean a mai spus că își propune să mai transfere câțiva jucători, pentru a crea concurență pe posturi. ”Sunt mulțumit de lot, se putea și mai bine. Îmi mai doresc calitate, mai avem nevoie de 3-4 jucători de calitate care sa creeze concurență celorlalți, care să aducă plus valoare. Vreau să facem un lot de 22 de jucători care să ne asigure dublaj pe posturi, un lot echilibrat, atât valoric cât și numeric”, a completat ”Tase”.

Laurențiu Radu, prima plecare

Chiar dacă nu a început încă sezonul oficial CSM Galați a pierdut un jucător de bază, Laurențiu Radu. ”Din păcate fundașul Radu Laurențiu,(sezonul trecut la Zimbrul Slobozia Conachi), un jucător cu experiență, pe care l-am pregătit chiar la nivelul Ligii a II-a la FCM Dunărea, a venit acum câteva zile și mi-a spus că a prins un contract foarte bun cu serviciul în Olanda și va trebui să plece.

Lotul l-am creionat de la început, numai că pe parcurs am mai scăpat dintre jucători, pentru că au semnat la alte echipe, chiar din Galați, și mă refer la jucători care au fost la echipa echipa Universității. Vorbisem cu ei, dar s-au dus la mai bine si i-am înțeles. Avem un lot conturat de 18 jucători”, a încheiat Viorel Tănase.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal