FC Universitatea oferă trei ”pantere” naționalei Republicii Moldova

53
Foto: FC Universitatea Galați/Facebook

Pe lângă parcursul din competițiile interne, sezonul recent încheiat a fost încheiat pe locul secund în primul eșalon, echipa de fotbal feminin a Galațiului și-a câștigat renumele de club ce lansează jucătoare la echipele naționale. În acest sens, pe adresa clubului gălățean a sosit convocarea pentru trei dintre componentele echipei la o acțiune a echipei naționale de senioare a Republicii Moldova.

Între 22 și 27 octombrie, naționala de senioare a Republicii de peste Prut va susține un stagiu de pregătire la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la vadul lui Vodă. Finalitatea stagiului de pregătire este un meci din cadrul preliminariilor Campionatului European contra Poloniei. La acțiunea de la Vadul lui Vodă FC Universitatea va fi reprezentată de trei jucătoare, deja consacrata Irina (Iriska) Topal, dar și două dintre jucătoarele sosite în această vară la formația gălățeană Nadejda Petrovscaia și Iuliana Colinic.

Altfel, după victoria de duminică cu Universitatea din Alexandria ”panterele” de la FC Universitatea Galați sunt pe locul cinci în clasamentul la zi din Liga I cu 11 puncte din 7 jocuri. Pentru formația gălățeană urmează meciul de pe terenul celor de la Fortuna Becicherecul Mic, echipa de pe locul doi, 7 noiembrie, urmând ca la 11 noiembrie, formația gălățeană să primească replica celor de la Vasas Femina Odorhei, locul 3.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal