Gabi Călinescu, încrezător în șansele ”panterelor” de accedere în play-off

90

După cele două remize de săptămâna trecută, 2-2 de la Arad, cu Piroș Security și cu Heniu Prundu Bârgăului, echipa de fotbal feminin a Galațiului, FC Universitatea, a urcat pe loc de play-off. Președintele și unul dintre antrenorii formației gălățene, Gabriel Călinescu, este încrezător în șansele echipei sale de a încheia sezonul regulat, cele 11 etape, pe locurile ce asigură prezența în grupa superioară a Ligii I.

”Mândri de jucătoarele noastre, creștem meci de meci și pot să zic că săptămâna asta am recâștigat grupul. Jucăm cu dăruire, cu ambiție, jucăm în echipă și pentru echipă. Le mulțumesc din inimă pentru tot, astăzi ne bucurăm și de mâine vom începe pregătirea pentru următorul meci extrem de important pentru lupta pentru play off. Forța FCUG!”, ne-a spus Gabriel Călinescu, președintele de la FC Universitatea.

După ce s-au disputat șase etape din sezonul regulat al Ligii I FC Universitatea este pe locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 8 puncte din șase jocuri. Formația gălățeană are un punct mai mult, dar și un joc în plus față de Piroș Security Arad și Universitatea Alexandria, locurile 7-8, principalele adversare pentru locurile de play-off.

La finalul sezonului regulat, 11 etape, primele șase clasate vor juca în play-off, Grupa A, meciuri tur-retur, 10 partide. Celelalte șase echipe din Liga I vor juca în play-out, Grupa B, meciuri tur-retur, 10 partide.

În play-off echipele vor intra cu punctele acumulate în sezonul regulat. Prima clasată la finalul jocurilor din Grupa A va deveni campioana României, în timp ce ultimele două din Grupa B, play-out, vor retrograda în Liga a II-a.

Pentru gruparea gălățeană urmează un prim meci cu implicații pentru play-off, duminică, 18 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul Siderurgistul, contra celor de la Universitatea Alexandria.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal