”Grig”, încrezător în forțele Oțelului în derby-ul cu Brăila. ”Am mare încredere că vom scoate un rezultat ce ne convine”

210
Foto: Facebook/SC Oțelul

Liderul seriei secunde din Liga a III-a SC Oțelul este în fața unui nou test pentru promovare. Sâmbătă formația gălățeană va juca cu Dacia Unirea Brăila, principala contracandidată la locurile de baraj. Pe lângă implicațiile din clasament, în jocul de sâmbătă este și unul al orgoliilor, echipele de fotbal ale Galațiului și Brăilei fiind mereu în rivalitate.

Petre Grigoraș, antrenorul de la Oțelul, este încrezător în capacitățile jucătorilor Oțelului de a câștiga toate cele trei puncte pe terenul din localitatea brăileană Însurăței. ”Am mare încredere în echipă, că vom putea scoate un rezultat care ne convine cel mai mult, adică să câștigăm, chiar dacă nu ne va fi ușor. În afară de rivalitate, câteodată nu contează locurile pe care le ocupă echipele în clasament când e o rivalitate de genul ăsta. Dar, sunt convins că așa cum i-am văzut pe băieți zic eu că suntem în creștere. Să trecem peste examenul numit testul covid și atunci voi ști exact pe cine mă voi putea baza în meciul de sâmbătă”, a spus ”Grig” pentru Oțelul TV.

În memoria lui Emil Jula

Ingredientele jocului de sâmbătă mai cuprind un aspect important. Oțelul va juca în memoria lui Emil Jula, fotbalist decedat în luna august a acestui an. ”Doar pronunțând numele acestui fost mare jucător al Oțelului, un jucător care în perioada în care am fost eu aici și-a adus un aport esențial la creșterea echipei, nu mai este printre noi. Sunt convins că mulți dintre foștii colegi, care joacă acum la această echipă, își aduc aminte de fotbalistul Emil Jula, de omul Emil Jula, de colegul Emil Jula, și ne aducem cu mare placare. Ar fi fantastic dacă am reuși să câștigăm și bineînțeles un mic, foarte mic, omagiu pentru acest mare jucător”, a declarat Petre Grigoraș pentru Oțelul TV.

Fostul jucător al Oțelului Emil Jula a decedat în luna august a acestui an în Germania. Jula este marcatorul golului victoriei Oțelului din ultima întâlnire directă, oficială, dintre cele două echipe. La 23 septembrie 2014 Oțelul, formație ce activa în Liga I, a învins Dacia Unirea Brăila cu socrul 1-0, într-un joc disputat pe stadionul ”Municipal” din Brăila, meci ce a contat pentru faza 16-imile Cupei României. Golul calificării a fost marcat de Emil Jula în minutul 57.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal