Grigoraș, după remiza cu Focșaniul: ”Nu ăsta e jocul Oțelului”

245
Foto: www.otelul.ro

Primul dinte cele două derby-uri cu contracandidatele pentru accederea la barajele de promovare în liga secundă a fost încheiat de Oțelul la egalitate, scor 1-1, cu cei de la CSM Focșani. Legat de remiza cu formația vrânceană antrenorul Oțelului, Petre Grigoraș, a declarat că echipa pe care o pregătește și-a dorit victoria, iar de aici au apărut și greșelile.

”După aspectul jocului egalul este bun. În prima repriză nu știu dacă au ajuns la poartă, iar noi am avut câteva situații să înscriem, din păcate nu am reușit. Le spuneam băieților că nu trebuie să trebuie să facem cadouri, luna decembrie este destul de departe și din păcate am făcut un cadou, o greșeală destul de gravă, din punctul meu de vedere, și am primit gol.

Am început mai prost repriza a doua, parcă vedeam secvența din partida de Cupă, dar până la urma e bine că echipa nu a renunțat, ne-am mai creat câteva ocazii bune apărate de portar sau ratate de noi. Până la final am reușit să egalăm.

Am fost nevoit să joc cu doi juniori la mijlocul terenului, acolo e mai greu pentru ei. Juniorii pot să aibă fluctuații, să facă un meci foarte bun, iar în alte meciuri să nu fie la nivelul bun. Nu am făcut un meci strălucit, mă așteptam la mai mult am pregătit altceva, din păcate depindem de forma de moment a juniorilor care au fluctuații în evoluție, iar prea multe soluții nu am avut. Am suferit destul de mult la mijloc, nu am dat viteză jocului, n-am combinat așa cum am fi vrut noi, nu ăsta e jocul Oțelului, clar am intrat în criză de timp”, a spus Grigoraș.

Chiar dacă a scos doar o remiză, Petre Grigoraș consideră util punctul câștigat mai ales că formația din Focșani rămâne sub Oțelul în clasamentul seriei. ”Una peste alta e bine că nu am pierdut, îi păstrăm pe cei de la Focșani mai jos de noi în clasament. Atitudinea a fost bună, s-a munci, măcar asta să conteze, s-a dorit, s-a muncit, nu s-a putut mai mult azi. Chiar sincer îmi pare rău, ne-am dorit prea mult să câștigăm și am făcut câteva greșeli”, a mai spus Petre Grigoraș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal