Grigoraș, precaut înaintea meciului cu Focșaniul. ”Nu ne luăm după ultimele două rezultate ale lor”

289

Sâmbătă, 3 octombrie, în seria a II-a din eșalonul trei două dintre cele trei favorite la locurile de accedere la baraj se vor înfrunta în meci direct, joc ce se va disputa în cadrul etapei a patra. Pe stadionul ”Oțelul” cei de la SC Oțelul vor juca cu CSM Focșani, principala contracandidată. Antrenorul formației gălățene, Petre Grigoraș, a declarat că deși formația din Focșani abordează jocul de sâmbătă după o înfrângere și o remiză în campionat, alta este fața formației vrâncene.

”Știam că Focșaniul este una dintre echipele cele mai puternice, care poate pune probleme. Nu ne luăm după ultimele două rezultate ale lor, pentru că s-ar putea să ne păcălim, acel semieșec cu Bacăul, (2-2 cu CSM Bacău, la Bacău), și înfrângerea de acasă cu Brăila, (2-4 cu Dacia Unirea Brăila etapa trecută)”, a spus Grigoraș pentru Oțelul TV.

Înaintea jocului de sâmbătă Oțelul a acumulat șase puncte în trei etape, două victorii – o înfrângere, golaveraj 3-1, în timp ce vrâncenii sunt pe șase cu 4 puncte, (o victorie – o remiză – o înfrângere), golaveraj 8-7.

Oțelul reaprinde nocturna la meciul de sâmbătă!

Meciul de sâmbătă se va disputa ultimul din cadrul etapei în seria secundă. În timp ce ora obișnuită de start a jocurilor în luna octombrie este 15.00, jocul cu Focșaniul va începe de la ora 18.00, în nocturnă, pentru prima oară în acest sezon. Jocul se va disputa fără spectatori, dar va fi transmis în direct de Oțelul TV.

”Echipa este pe drumul pe care ni-l dorim”

După un start de sezon ezitant, cu o înfrângere la Râmnicu Sărat, dar și o eliminare din Cupă de pe teren propriu contra adversarei de sâmbătă, Petre Grigoraș consideră că echipa pe care o pregătește se află pe drumul bun.

”Eu zic că echipa este pe drumul pe ce ni-l dorim și cred eu că vom reuși până la final să ne atingem obiectivul să fim acolo sus, cel puțin până în iarnă după care e posibil să mai apară și alte schimbări. Să fim acolo sus, să formăm o echipă competitivă și să joace fotbal de calitate, ceea ce își dorește fiecare gălățean”, a mai spus Grigoraș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal